Union Ocel

CREUSABRO

O gamă completă de produse pentru fiecare situație

Rezistența la abraziune nu este legată doar de duritatea oțelului livrat. Proprietățile sale de funcționare rezultate sunt semnificativ influențate în principal de compoziția materialului și de structura acestuia.

Oțelul CREUSABRO® diferă semnificativ de tablele clasice din oțel martensitic rezistent la abraziune, slab aliate. Materialul CREUSABRO® a fost conceput pentru a oferi o combinație rentabilă de rezistență la uzură și ușurință în fabricare.

Compoziția chimică originală și procesul de fabricație al materialului CREUSABRO® oferă o combinație unică de proprietăți metalurgice caracteristice care, în comparație cu materialele tradiționale, extind durata de viață a pieselor supuse uzurii în aplicații critice.

MARCĂ COMERCIALE NIVELUL DE DURITATE, HB
Creusabro® Superten
Creusabro® 4800
Creusabro® 8000
Creusabro® Dual
Creusabro® M
1) Duritatea suprafeței după durificare în timpul funcționării

CREUSABRO® soluții miniere și manipularea materialelor în vrac

Exploatarea minieră, transportul și manipularea materialelor în vrac stau la baza exploatării minelor, carierelor și prelucrării mineralelor în general. Mineralele dure și impacturile puternice sunt adesea cauza uzurii ridicate. Materialele CREUSABRO® extind durata de viață a componentelor critice și ajută la prevenirea timpilor de nefuncționare costisitori ai mașinii. Capacitatea de încărcare și greutatea sunt, de asemenea, aspecte importante ale mașinilor mobile. Grosimile mai scăzute ale materialelor CREUSABRO® necesare pentru a atinge aceeași durată de viață ca și tablele metalice standard călite cu apă permit economii semnificative de greutate și capacitate de încărcare crescută (utilizare) a mașinilor.

CREUSABRO® soluţie pentru zdrobire și cernere

Prelucrarea mineralelor include o gamă largă de tehnologii de separare și sortare. În operațiile în care sunt prelucrate particule mai mari și fine din diferite materiale, se produce o uzură ridicată datorită efectului combinat al impacturilor puternice, al sarcinilor de compresie și alunecării particulelor abrazive. CREUSABRO® previne uzura excesivă și asigură o funcționare lină și rentabilă a mașinilor industriale.

CREUSABRO® soluție pentru uzine de ciment și aplicații industriale

Transformarea industrială a mineralelor extrase implică de obicei procese la temperaturi ridicate care nu fac decât să agraveze efectul abraziunii. Materialul CREUSABRO® este potrivit pentru toate tipurile de abraziune, medii uscate și umede și pentru temperaturi de funcționare de până la 450 ° C. Centrale electrice, combinate siderurgice, fabrici de ciment, asfalt sau industria sticlei - în toate aceste domenii puteți profita de proprietățile unice ale oțelului nostru CREUSABRO® rezistent la abraziune și la temperaturi ridicate.

CREUSABRO® soluţie pentru demolare, deșeuri și reciclare

Reciclarea deșeurilor joacă un rol din ce în ce mai important în economiile moderne ca o modalitate de a reduce consumul de resurse naturale și energie. Mașinile de demolare robuste sau mașinile pentru procesarea și reciclarea deșeurilor sunt expuse unor condiții de operare foarte solicitante. Abraziunea și oboseala sunt adesea cauzate de stres ciclic ridicat în timpul acestor operații. Materialele CREUSABRO® oferă o combinație unică de rezistență la uzură, duritate, rezistență la fisurare și rezistență la oboseală.

CREUSABRO® și opțiuni de procesare în centrul de service UnionOcel Kopřivnice

În depozitul și centrul nostru de service din Kopřivnice oferim următoarele opțiuni:

  • livrarea de foi cu grosimi de 3–60 mm, în formate de depozitare cu lățimea de 1.000–2.500 mm și lungimi de până la 8.000 mm
  • asigurăm tăierea cu laser, plasmă sau oxiacetilenă
  • producția de componente îndoite și prelucrate

Când proiectăm, ne folosim de experiența și referințele noastre bogate și, atunci când comunicăm cu dvs., căutăm oportunități de a va economisi în mod semnificativ banii.

Pentru informații detaliate îl puteți contacta pe colegul nostru:

Dragos Lupu Tel.: +40 722 696 950
Mail: lupu@unionotel.ro
CONTACTATI-NE
Declar in mod irevocabil ca incredintez societatii UNIONOTEL SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 6, etj. 9, sector 2, date de contact: tel - 021.313.67.84, email - info_unionotel.ro, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/7736/2008, CUI RO 19245460 (denumita in continuare "Societatea"), consimțământul meu expres pentru prelucrarea datelor mele personale comunicate de mine și înscrise în formularul de contact de pe site-ul web UNIONOTEL, in vederea utilizarii in scopuri comerciale, contact si marketing. ()
*Campuri obligatorii